Tänään olimme match show:ssa Pyhtään Siltakylässä. Minä (Ella-Roosa) esitin Saran tällä kertaa, kun Bea oli Rillan kanssa kolmoskehässä. Meidän ei tarvinnut odottaa kehien alkua kauaa, mutta Saran pääsyä kehään täytyi, n. 20 minuttia. Numerot kun alkoivat kahdestasadasta, ja minä ja Sara olimme numerolla 224. Ennen kehään menoa minua jännitti, ja ajattelin, ettei esittämisestä tule mitään, kun Bea ei esitä Saraa. Kuitenkin, kun pääsimme kehään, kaikki sujui melko hyvin.

Harmikseni en muista pariamme nyt enää yhtään... Tuomarina meillä oli kuitenkin ihan oikea cavaliertuomari, Unto Timonen. Loppujen lopuksi hän antoi Saralle punaisen nauhan. :)

Oli jotenkin helpottavaa saada punainen nauha, koska aikaisemmin luulin, ettei homma onnistuisi millään! Punaisten kehässä isä joutui esittämään Saran, sillä Finakin sai punaisen, enkä tietenkään olisi voinut esittää kahta koiraa samanaikaisesti. Punaisten kehästä meidät käteltiin alkuvaiheessa pois, kuten arvelinkin. Meillä meni kuitenkin todella hyvin, ja olen ylpeä Sarasta! :) Itsellänikin oli kivaa mätsärissä ja sain tästä päivästä taas lisää esittämisintoa. Toivon pääseväni pian uudelleen esittämään Saraa tai Finaa jonnekkin... :)

-Ellis