Koska olen nyt lukinnut Hyvinkään virallisiin agilitykilpailuihin menemisen, innostuin heti kokeilemaan paria erilaista rataa kotipihalla, jotka suunnittelin tuottamaan muutaman vaikeamman jutun. Ratojen esteet olivat samoissa paikoissa molemmilla radoilla, mutta estejärjestys eri. Alla ensimmäinen rata:

2144609.jpg

Kyseinen rata sisälsi vekkausharjoituksen ykkösesteellä, pimeän putkikulman kolmosella ja kasilla, sekä takaaleikkauksen ja kepeiltä toisenpuoleiseen suuntaan lähdön nelosen ja vitosen välissä. Opin vekkauksen (ei sillä, eihän se vaikeaa ole, mutta uusi ohjaustekniikka minulle) nyt käytännössä. Pimeään putkikulmaan lähetyskin onnistui, mutta välillä Sara kiersi koko putken menemättä kumpaankaan aukkoon, mihin en keksinyt syytä millään! Takaaleikkaus keppien jälkeen ei ensimmäisellä kerralla onnistunut, kun en tajunnut tehdä sitä ajoissa, mutta kun keskityin siihen paremmin, toimi sekin :) Yhtään virheetöntä rataa emme kuitenkaan tästä saaneet. Sitten toinen rata...

2144631.jpg

Tässä radassa puolestaan halusin vahvistaa ja varmistaa sylikäännöksen toimivuuden ennen rengasta. Pimeitä putkikulmia tässäkin ja keppien haku eri puolilta. Sylikäännös on meillä täysin hallinnassa, mutta tässäkin Sara välillä kiersi putken kokonaan, välillä meni aukkoon. Hmph, jotakin mystistä siinä on ;) Puhdas ratakin saatiin, vaikkei se ollutkaan päämääräni, vaan erilaisten ohjauskuvioiden harjoittelu. Ylihuomenna vielä tuuraustreenit Pyhtäällä ja sitten vasta seuraavan kerran kisoihin 3.1., jossa otamme kolme starttia :)