Eilen kävimme toistamassa nykyhistoriaa Kirkkonummen KKK-hallissa. Meillä oli kaksi starttia, joista ensimmäinen alkoi yhdeksältä. Rata oli aika mukavan oloinen, ehkä helppokin. Valitettavasti kuitenkin heti ennen kolmatta estettä, keppejä, Sara lähti tekemään kaksi kunniakierrosta, joista sitten napsahti kiellot molemmista - kymppi. Kun sain koiran takaisin hanskaan, se etenikin suhteellisen nopeasti ja puhtaasti radan loppuun. Alan ihmetellä tuota keppejä ennen karkaamista. Suunnilleen sama tapahtui Hyvinkäälläkin A-kisassa... Jos joku osaa videosta kertoa, mikä mättää, niin olen pelkkänä korvana :)

Toinen rata oli käytännössä sama, mutta käänteisessä järjestyksessä. No jaa, kyllä sieltä taisi yksi hyppy puuttua, ja muutamassa kohdassa este suoritettiin eri puolelta, mutta muuten. B-rata oli kuitenkin selkeästi vaikeampi, tuli valssia ja putken ansa-aukkoa, sekä lopussa sylikäännös. Muuten ohjauskohdat sujuivat, mutta putkella mätti. Sain kropallani käännettyä koiran pois ansa-aukolta, mutten sitten käskenyt oikeaan päähän tarpeeksi ajoissa/selkeästi. Kovin klassinen, mutta helposti korjattavissa oleva virhe, joka toi taas kiellon. Tällä pääsimme sijalle 8.

Maneesitreenit Sara sai eilen levätä starttien jälkeen, ja täytyy myöntää, että yks'sun'toinen oli aika väsyksissä kisojen jälkeen... Päiväunoset piti ottaa kaikkien mukanaolleiden! :) Seuraavat kisat sitten Hesassa helmikuun alussa, ellei Sara aloita juoksuaan juuri siksi...